Om Ti på Topp Vinter

Bli med på spennende vinterturer gjennom Ti på Topp Vinter Oslo og Romerike! Her kan du gå på randonee- og langrennski, truger eller på beina.

Ta med deg dine venner, kolleger eller familie på skitur i den flotte naturen i Oslo og på Romerike. Turmålene er varierte, noen lette, noen middels turer, mens vi også har noen mer krevende skiturer godt utenfor de preparerte skiløypene. Her kan du melde deg på som individuell deltaker, eller som medlem av et familielag, vennelag eller bedriftslag. Last ned appen "Ti på Topp" og gjør deg klar til å registrere dine vinterturer.  

Periode 
1. desember 2021 til 31. mars 2022. 

Turene 
I appen finner du kart over hvor registreringspunktet for turen din er. Det er ingen fysiske merker på turmålet. 

Husk å gjør deg kjent med kart og veivalg før du legger ut på vinterturene utenfor preparerte løyper. Kartene i appen viser veivalg samt turmålspunktet. Selv om du befinner deg i området uten dekning kan du registrere turen din ved mobiltelefonens GPS funksjon.  

Hvordan melder en seg på? 
Klikk på påmeldingsknappen på nettsiden eller i app. For å kunne melde deg på må du opprette en «bruker». Deretter følger du påmeldingsforløpet og melder deg på enten som individuell deltaker eller som medlem av et lag. 
Som lagleder kan du opprette et nytt lag, slik at de andre deltakerne på laget kan velge riktig lagsnavn fra en liste. Når det gjelder barn, kan en voksen som oppretter familielaget legge til barna selv. 
 
Hvordan registrere turer 

  • App. Det aller enkleste og beste er å laste ned appen Ti på Topp til din mobil. Da får du veibeskrivelse, turbeskrivelse og kart hvor du kan se hvor du er til enhver tid. Når du er på toppunktet/turens mål trykker du «Sjekk inn», og da blir turen registrert. 
  • Nettside. Du kan logge deg inn fra nettsiden og registrere turene dine på «Min side». 


Premiering 
Alle som har gått til minst 7 ulike turmål i kampanjeperioden er med i trekningen av flotte premier. 


Pris 
Ti på Topp Vinter Oslo og Romerike koster kr 230. For barn til og med 12 år er prisen kr 165. Vi har også bedriftsavtaler for bedrifter som ønsker avtaler for sine ansatte. Ta kontakt for priser og informasjon. 

 
På tur 
Husk å vis hensyn når du er ute på tur. Flere av våre turmål kan du både gå til fots, på truger eller på ski til. Om du går til fots eller på truger er det fint om du viser hensyn til oppkjørte skispor. 


Vær og føre 
Husk at du alltid må ta hensyn til vær og føre. Sjekk ut skredvarsel (varsom.no) i områdene du skal ferdes i. Hvis du er i tvil, så er du ikke i tvil! 

Tilbake til hovedside